Profi SEO elemzés 2016-12-09T14:13:32+00:00

SEO Elemzés : Az 1. lépés a SEO-ban

SEO elemzés

A Profi SEO elemzés mindent tartalmaz majd, így egy jelentésből mindent megtudsz a weboldaladról. A hibákat így könnyedén javítani tudod és a weboldalad egyre jobb helyezéseket fog elérni. Kérd a profi seo elemzést még ma és kezdjünk el dolgozni!

Keresőoptimalizálás jelentés

A keresőoptimalizálás alapja az, hogy a weboldalad a Google irányelvei alapján legyen optimalizálva. Az elemzés abban fog segíteni, hogy pontosan lásd mit kell javítanod és így tökéletes legyen a weboldalad. Minden sikeres SEO kampány egy profi SEO elemzéssel indul el!

Milliókba kerülhet neked ha nincs megfelelően optimalizálva a weboldalad…

Azok a weboldalak amik nincsenek megfelelően keresőoptimalizálva, sajnos sok millió Ft bevételtől esnek el… Ezekben a percekben is sok ezren keresnek a Google keresőben és mivel nem találnak meg téged ezért a konkurenciához viszik a pénzüket!!!

Ez a te döntésed, hogy…

…folyamatosan elbuksz milliókat mert nem vagy szem előtt vagy megrendeled a Profi SEO Elemzésünket mindösszesen 29.990 Ft-os bruttó áron és együtt optimalizáljuk a weboldalad. Megsúgom neked, hogy a többi SEO keresőoptimalizálással foglalkozó cég egy sokkal gyengébb SEO elemzést rak le majd az asztalodra min. 180-200 ezres áron… EZ VALÓS ÁR mert pár ügyfelem sajnos elkövette ezt a hibát és megfizette a tanulópénzt 🙁

Én szeretném, hogy te egyből a legjobb helyre kerülj ezért kérlek rendeld meg nálunk a Profi SEO Elemezést és kezdjük el a közös munkát!

SEO Elemzés tartalma

A SEO PR cikk kampányunkban több mint 240 értékes linket építünk. Egyedi friss PR cikkeket írunk a céged szolgáltatásairól és

  • SEO helyzet jelentés : Milyen a weboldalad és a linkhálózatod?
  • SEO hibák doksi : Az összes hiba és a javítás részletes leírása.
  • Linkhálózat : A linkhálózatod kielemezzük és javaslatokat teszünk.
  • Szövegírás : Megnézzük azt is, hogy a szövegeid SEo optimalizáltak-e.

A Profi SEO elemzés ára 29.9900 Ft (BRUTTÓ) és ebből 39.990 Ft + ÁFA levásárolható prémium linképítés kampány megrendelésekor!

Weboldal elemzés

A piacon ár/érték arányban az egyik legjobb a mi weboldal seo elemzés szolgáltatásunk. Minden fontos információt megosztunk majd veled a jelentésben és segítünk a javítási munkákban is.


SEO Elemzés : Teljeskörű profi dokumentáció a weboldaladról

  1. Automatizáltuk minden üzleti folyamatunkat, ezért csak bankkártyával tudsz nálunk vásárolni. A Barion szolgáltatóval dolgozunk akik egy 256 bites SSL titkosított felületet biztosítanak neked. Ez a fizetés ma már biztonságosabb, mint amikor a kártyáddal fizetsz egy boltban…
  2. Min. 3 max. 6 munkanap alatt készül el az elemzés! Amennyiben nincs túl sok megrendelés akkor pár napon belül már küldjük is a SEo elemzést és a teljes haditervet. Segíteni fogok abban is, hogy javítani tudd a hibákat és beszélgetek majd a fejlesztőddel is. Egyszóval oda állok melléd és a SEO elemzés utánkövetéssel biztosítom, hogy hamar megtérüljün neked ez az összeg!